Abertura concurso recrutamento Assistente Técnico

Novosti

Predaja Akreditivnih pisama

26. April 2013.

26. april 2013.

NJ.E. Augusto José Pestana Saraiva Peixoto, Ambasador Portugala, predao je danas Akreditivna pisma NJ.E. Tomislavu Nikolicu, Predsedniku Republike Srbije.

Objavljeno u Novosti | Komentari su zatvoreni

Predaja Akreditivnih Pisama

18. July 2012.

Nj.E. Maria do Carmo Allegro de Magalhães, Ambasadorka Portugala, predala je danas Akreditivna Pisma Njegovoj Ekselenciji Tomislavu Nikoliću, Predsedniku Republike Srbije.

Objavljeno u Novosti | Nema komentara »

Sastanak šefova misija Evropske Unije

3. December 2009.

Održan sastanak šefova misija Evropske Unije sa Ministrom spoljnih poslova Vukom Jeremićem. Ovo je prvi sastanak šefova misija Evropske Unije nakon stupanja na snagu Lisabonskog Sporazuma.

Objavljeno u Novosti | Nema komentara »

Poseta delegacije portugalskih privrednika Beogradu

24. November 2009.

Delegacija portuglskih privednika dosla je u posetu Beogradu. Održani su sastanci sa pomoćnicima Predsednika Vlade zaduženih za ekonomska pitanja, sa delegacijom Evropske komisije. Delegacija je posetila stadione FK Partizan i Crvena Zvezda.

Objavljeno u Novosti | Nema komentara »

Sastanak sa Visokim komesarom UN za izbeglice

27. August 2009.

-Ambasador Portugala u Beogradu sastao se sa Visokim komesarom UN  za izbeglice, gospodinom Antoniom Guterešom, koji se nalazi u zvanicnoj poseti Srbiji.

Objavljeno u Dešavanja, Novosti | Nema komentara »

Dešavanja

Poseta Luci Bar

27. November 2009.

Delegacija portugalskih privrednika posetila je Luku Bar, u Crnoj Gori.

Objavljeno u Dešavanja | Nema komentara »

Poseta Podgorici

26. November 2009.

Delegacija portugalskih privrednika posetila je Podgoricu i Budvu, u Crnoj Gori. Održani su sastanci u privrednoj komori Crne Gore, sastanak sa Ministrosm spoljnih poslova Milanom Roćenom i sa zamenikom Premijera koji je zadužen za ekonomska pitanja Vujicom Lazovićem.

Objavljeno u Dešavanja | Nema komentara »

Poseta Skopju

25. November 2009.

Delegacija portugalskih privrednika posetila je Skopje. sastali su se sa zamenikom Premijera koji je zadužen za ekonomska pitanja, Vladimirom Peševskim i sa Ministrom za transport i komunikacije, Milom Janakievskim. Održan je i sastanak u Delegaciji Evropske Komisije.

Objavljeno u Dešavanja | Nema komentara »

Portugalski ambasador i generalni direktor „Global vie“ posetili FK Partizan

15. October 2009.

(Preuzeto sa sajta dnevnog lista “Danas”)

LUIS DE ALMEIDA SAMPAIO: Optimistički gledamo u budućnost

Embiaxador e Globalvia visitam Partizan

Autor: O. N.

Beograd – Fudbalski klub Partizan juče su posetili ambasador Portugala Luis de Almeida Sampaio i Žoao Santos Silva, generalni direktor „Global via“, vodeće portugalske građevinske kompanije, koja je učestvovala u izgradnji stadiona za Evropsko prvenstvo u toj zemlji, pre četiri godine.

Pročitajte ostatak ovog unosa »

Objavljeno u Dešavanja | Nema komentara »

Portugalska umetnica izlaže u Beogradu

7. September 2009.

Umetnica Alešandra Barboza predstavila je svoj rad u Centru za Grafiku u Beogradu  na otvaranju izložbe umetnika koji su učestvovali na V Medjunarodnoj grafičkoj radionici “Beogradski susreti 2009″.

Alešandra Barboza je portugalska umetnica koja je pozvana da učestvuje na ovoj Radionici i čije je učešće podržao Institut Kamoiš.

Kao način izražavanaj i stvaranja ova umetnica koristi tehniku rezbarenja. Umetničko delo koje će portugalska umetnica stvoriti u toku Radionice biće naknadno izloženo u Portugalu i Španiji uz radove srpskih i španskih umetnika.

Objavljeno u Dešavanja | Nema komentara »